
עוגת גבינה במיקרואת עוגת הגבינה הזאת הכנו צ'יק צ'ק במיקרו, והיא קרמית, גבינתית וטעימה לא פחות מכל עוגת גבינה אחרת שירקתם עליה דם. איך עושים את זה? רון יוחננוב עם המתכון המלא![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לבסיס:
לעוגה:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את פירורי הביסקוויטים והחמאה עד שכל הפירורים מצופים. 2משטחים את תערובת הפירורים בתבנית בקוטר 24 ס"מ שמתאימה לשימוש במיקרוגל, ומהדקים אותה לתחתית. 3מקציפים במיקסר את הביצים (בשלמותן) והסוכר עד לקבלת קציפה יציבה. 4מוסיפים את הווניל, השמנת המתוקה והגבינה ומקציפים עד לקבלת בלילה אחידה. פרוסת עוגת גבינה מהמיקרו|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5יוצקים את התערובת על הפירורים ומוודאים שאין בועות אוויר. 6מכניסים למיקרו (לא מכוסה) בעוצמה מירבית ל-2-3 דקות, ובודקים את מצב העוגה (כל האפייה תיערך באינטרוולים של 2-3 דקות) - בשלב זה אמורות להיווצר בועות מסביב. מפעילים את המיקרו לעוד 2 דקות. בשלב הזה מתחילים לראות את העוגה נפרדת מהשוליים. בודקים אם העוגה מוכנה במרכז - נוגעים באצבע בעדינות, ואם היא נרטבת מפעילים את המיקרו לעוד 2 דקות. ממשיכים כך עד שהעוגה יציבה ופניה יבשים. זמן האפייה משתנה ממיקרו למיקרו. 7מצננים במקרר שעה לפחות, מקשטים בפירות אדומים ומגישים. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |