אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

איך מכינים טבעות בצל סופר פריכות?

אם זה תלוי בנו, המרדף אחרי המרקם המושלם לא ייגמר לעולם. בדיוק בגלל זה, כשאנחנו נתקלים בפטנט שמשדרג פלאים את טבעות הבצל האהובות אנחנו מסתערים בעקבותיו. אז מה הסוד? 2 כפות של פירה אינסטנט

|mako אוכל| פורסם15:50
טבעות בצל (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:3.894reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (8 מנות):

מרכיבים:

  • 1/2 כוס קמח
  • 1/4 כוס קורנפלור
  • 2 כפות אבקת אינסטנט להכנת פירה
  • קורט נדיב של פלפל קאיין או צ'ילי
  • כוס מי סודה קרים
  • 2-3 כוסות פנקו
  • מלח לתיבול
  • שמן צמחי לטיגון
  • 2-3 בצלים לבנים, חתוכים לטבעות בעובי 1/2 ס"מ

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את המרכיבים היבשים.

2מוסיפים את הסודה הקרה ומערבבים כדקה. מניחים בצד.

3בקערה שטוחה שמים את פירורי הפנקו ומפזרים בצורה אחידה.

4מפרידים בין טבעות הבצל ו"מטביעים" אותן בבלילה שהספיקה להסמיך בינתיים. מוודאים שהטבעות מכוסות מכל הצדדים.

5מוציאים את הטבעות מהבלילה וטובלים בפירורי הפנקו עד לציפוי.

6מחממים שמן במחבת עמוקה ומטגנים במשך 2-3 דקות. מוציאים ומניחים על רשת.

צפו בשף ג'ון מכין את טבעות הבצל:

(מקור)

>> ניסו מיזם קולינרי חדש והתבאסנו
>> ארוחה בשעה: ארוז קון פויו
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il