
המצרכים (10 מנות):(לתבנית טרין או אינגליש קייק):
לרדוקסיון:
לריבת שרי:
אופן ההכנה:1מכינים את הרדוקסיון: מבשלים את כל המרכיבים בסיר קטן על אש גבוהה, עד שהנוזל נהיה סמיך ומצומצם (כ-20 דקות). מסננים ושומרים את הנוזל. 2מערבבים את כבדים עם הרדוקסיון ומניחים במקרר לשעתיים. 3מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים. מעבירים למעבד מזון וטוחנים לקבלת מרקם חלק. 4מרפדים תבנית בניילון נצמד, מסננים את התערובת ומעבירים לתבנית המרופדת. סוגרים ועוטפים את התבנית בנייר כסף. 5מניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר עם מים, ואופים ב-150 מעלות כ-40 דקות. מוציאים ומצננים 24 שעות לפני ההגשה. 6לריבה: מבשלים את כל המרכיבים בסיר כשעה וחצי על אש קטנה. מורידים מהאש ומקררים. 7הצעת הגשה: חותכים את הטרין לפרוסות, מוסיפים בצד ריבת שרי ומקשטים בפלחי תפוז ועלי נענע. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |