אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

ירקות ממולאים באורז ובשר

לא רק פלפלים אפשר למלא. קבלו מתכון בו גם עגבניות וקישואים מתמלאים בתערובת מופלאה של אורז ובשר

|עושים שכונה| פורסם10:43
ירקות ממולאים בבשר ואורז
Rating:4.559reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1/2 קילו בשר טחון

  • כוס אורז
  • 5 פלפלים אדומים
  • 3 עגבניות קשות
  • 4 קישואים מאורכים ועבים
  • 1בצל
  • 4 חבילות קטנות של רסק עגבניות
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה מתוקה
  • מרק עוף

אופן ההכנה:

1מרוקנים את כל הירקות תוך שמירה על ה"ראשים".

2מחממים בסיר מעט שמן ומזהיבים את הבצל הקצוץ.

3מוסיפים בשר טחון, כוס אורז, רבע כוס מים, שתי כפות שמן, כפית מלח, חצי כפית פלפל וחצי כפית פפריקה.

4מועכים ומערבבים במזלג עד שכל הבשר הופך שחום.

5דוחסים את התערובת לתוך הירקות המרוקנים ועליהם מניחים את ה"ראשים".

6מניחים את הממולאים בסיר, צמודים אחד לשני.

7להכנת הרוטב: מערבבים 5 כפות של רסק עגבניות, כף שמן, חצי כפית פפריקה, כפית מלח, חצי כפית פלפל וחצי כוס מים. מערבבים היטב ושופכים על הירקות.

8מבשלים במשך 40 דקות על אש בינונית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il