
קציצות סלמון חמצמצותמחפשים מנת דג שהיא לא חריימה אבל גם לא דג בתנור? קבלו את הקציצות האלה: שילוב טעמים נפלא של לימון, רימון ודבש, עם רוטב ללקק את האצבעות. תכינו פעם אחת, המשפחה תדרוש אותן קבוע![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מסירים את העור מהדג כשהוא עדיין חצי קפוא (פשוט תופסים את הדג ומושכים את העור). 2קוצצים את הדג בעזרת סכין ומעבירים לקערה. 3מוסיפים את העירית, גרידת הלימון והמיץ, רכז הרימונים, הדבש, פירורי הלחם, המלח והפלפל. מערבבים בנפרד את חומרי הרוטב. 4יוצרים קציצות ומטגנים כדקה מכל צד. מגישים עם לימון וכפית מהרוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |