אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קציצות סלמון חמצמצות

מחפשים מנת דג שהיא לא חריימה אבל גם לא דג בתנור? קבלו את הקציצות האלה: שילוב טעמים נפלא של לימון, רימון ודבש, עם רוטב ללקק את האצבעות. תכינו פעם אחת, המשפחה תדרוש אותן קבוע

|mako אוכל| פורסם07:23
קציצות סלמון חמצמצות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:3.584reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 1 קילו פילה סלמון
  • צרור עירית, קצוץ
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • 1/2 לימון סחוט
  • כף רכז רימונים
  • כפית דבש
  • 2-3 כפות פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט שמן לטיגון

לרוטב:

  • 2 כפות דבש
  • 3 כפות רכז רימונים

אופן ההכנה:

1מסירים את העור מהדג כשהוא עדיין חצי קפוא (פשוט תופסים את הדג ומושכים את העור).

2קוצצים את הדג בעזרת סכין ומעבירים לקערה.

3מוסיפים את העירית, גרידת הלימון והמיץ, רכז הרימונים, הדבש, פירורי הלחם, המלח והפלפל. מערבבים בנפרד את חומרי הרוטב.

4יוצרים קציצות ומטגנים כדקה מכל צד. מגישים עם לימון וכפית מהרוטב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il