
המצרכים (4 מנות):לרוטב:
לפולנטה:
להגשה:
אופן ההכנה:1לרוטב- מבשלים את כל חומרי הרוטב במשך 10 דקות. טוחנים לקרם ומעבירים דרך מסננת דקה תוך כדי מעיכה עם מצקת. 2לפולנטה: מבשלים את החלב עד סף רתיחה. מוסיפים את הפולנטה ומערבבים רבע שעה, עד שמתקבלת תערובת סמיכה. מוסיפים את החמאה, הגבינות והתבלינים, ומערבבים. 3להגשה: מטגנים בשמן זית חם עלים מענף זעתר ו-5 עלי מרווה במשך 10 שניות ומוציאים למסננת. 4בצלחת עמוקה שמים כף גדושה מהפולנטה, מסביב יוצקים כמה כפות מרוטב התירס הטרי ומקשטים בעלים המטוגנים. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |