
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל עד להזהבה עם מעט שמן. 2מוסיפים את הפתיתים וממשיכים לטגן תוך בחישה עד הזהבה. 3מוסיפים פפריקה, את העגבניות המגורדות, את רסק העגבניות, חצי כוס ציר עוף ומשלימים עם מים ביחס של אחד לאחד על פי כמות הפתיתים. מבשלים את הפתיתים עד שהם כמעט רכים ומוכנים. 4מוסיפים חצי מכמות הפטריות מערבבים ומכבים את האש. 5ממלאים את העוף בתערובת ומניחים אותו בתבנית אפייה. בעזרת סכין חורצים את העוף וממלאים את החריצים בשיני שום שלמות. 6בכוס מדללים את הדבש, היין הלבן וכפית גדושה של פפריקה מתוקה. 7מברישים את העוף בתערובת היין והדבש בנדיבות ומעבירים לתנור בחום של 160 מעלות למשך חצי שעה. מעת לעת ממשיכים להבריש את העוף בתערובת הדבש והיין. 8לאחר חצי שעה מוסיפים מסביב לעוף את שאר התערובת ואת הפטריות שנותרו ומחזירים לתנור לחום של 180 מעלות עד להזהבה. בזמן הצלייה הסופית ממשיכים להבריש את העוף בשארית היין והדבש. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |