אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

דג עם עור פריך

סלמון או פורל בסלסה לימון

|פשוט בישול, הוצאת כנרת| פורסם15:32
דג עם עור פריך בסלסה לימון בצלחת מהודרת (צילום: יח
צילום: יח"צ
Rating:56reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

דג

  • 8 פילטים של פורל או סלמון במשקל 180 גרם כל אחד
  • שמן צמחי להברשה
  • מלח ים ופלפל שחור גרוס

סלסה לימון

  • 2 לימונים, קלופים ופרוסים

  • 1.5 כפות אבקת סוכר
  • 0.5 כוס פטרוזיליה קצוצה גס
  • 2 כפות צלפים* מלוחים, שטופים
  • מלח ים ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

להכנת הסלסה, מערבבים את הלימונים, הסוכר, הפטרוזיליה, הצלפים, המלח והפלפל ומניחים בצד. מברישים את עור הדגים בשמן ובוזקים מעט מלח ופלפל. מחממים מחבת טפלון מעל להבה גבוהה. מניחים את הדגים במחבת, על גבי הצד של העור, ומטגנים 4 דקות, או עד שהעור פריך. הופכים ומטגנים דקה נוספת, רק עד שהדג עשוי היטב. להגשה, מסדרים את הדגים על צלחות הגשה ומניחים עליהם את הסלסה. מגישים עם סלט ירוק פשוט.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il