
קציצות עוף ברוטב עגבניותמנה ביתית מופלאה ומשביעה שלא תרצו להפסיק לאכול![]() צילום: OlgaMiltsova, Istock |
המצרכים (7 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את חזה העוף הטחון עם הפטרוזיליה והכוסברה. מוסיפים את הבצל ותפוח האדמה המגורד ומערבבים. 2מוסיפים ראס אלחנות, פלפל לבן, מלח לפי הטעם ושמן, מערבבים ומניחים בצד. 3מכינים את הרוטב: קולפים העגבניות וחותכים אותן לקוביות. 4מטגנים את הבצל, מוסיפים את העגבניות והפלפל החריף ומערבבים. 5מוסיפים רסק עגבניות, 2 כוסות מים חמים, תבלינים ושום כתוש וממשיכים לערבב. מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך. לאחר מכן מוסיפים עוד 2 כוסות מים. 6יוצרים קציצות קטנות מתערובת העוף ומניחים בזהירות בתוך הרוטב המבעבע. מבשלים כ-20 דקות. 7מכינים פסטה לפי ההוראות על האריזה, ומגישים עם הקציצות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |