1צורבים את הפטריות על מחבת פסים או גריל, עד ריכוך והשחמה (כ-5 דקות).
2בינתיים מחממים במחבת רחבה את החמאה עם הסוכר, התימין והיין. מבשלים על להבה נמוכה-בינונית במשך כ-15 דקות, עד שהנוזל מצטמצם בערך בחצי.
3אחרי צמצום הרוטב מוסיפים את הפטריות, ומערבבים היטב כך שהפטריות מזדגגות יפה.
* במהלך החודשים אוקטובר-דצמבר תקייםבליני, בית האוכל האיטלקי הכפרי שבנווה צדק, פסטיבל פטריות, בסימן מחווה לפסטיבל הכמהין המסורתי הנחגג באיטליה בעת הזו. במהלך תקופה זו יוגש במקום תפריט מיוחד, שבו יככבו פטריות על זניהן השונים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!