1קוצצים את הדג בסכין ומערבבים היטב עם שאר מרכיבי הקבב. מניחים במקרר לחצי שעה לפחות.
2יוצרים בידיים רטובות קציצות עגולות וצולים על מחבת פסים חמה או על הגריל כ-2-3 דקות מכל צד.
3להכנת מצע העגבניות: מערבבים בעדינות את העגבניות עם שאר המרכיבים, משתדלים שלא יפלו מהגבעול. צולים בתנור בחום של 180 מעלות כרבע שעה - עד שהעגבניות מתחילות להתבקע.
4להכנת טחינת היוגורט: מערבבים יחד את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול, מוסיפים מעט מים אם סמיך מדי.
5מסדרים כשתי כפות טחינה על הצלחת, מעליה 2 קציצות וליד - אשכול העגבנייה. מוסיפים תלולית של לימון כבוש קצוץ וומקשטים במעט עלי כוסברה טריים.