
המצרכים (6 מנות):
למילוי
אופן ההכנה:1מסירים לקישואים את החלק העליון ובעזרת כף מרוקנים את הפנים. 2להכנת המילוי מקפיצים בסיר כבד את הבצל בשמן חם עד שהוא מתחיל להזהיב, מוסיפים את האורז ובחושים. מנמיכים מאוד את האש, מוסיפים את הציר החם ומערבבים. מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה. מסירים מהאש ומצננים מעט. 3מוסיפים לאורז את הביצה, השמיר, התמרים הלחים ואגוזי מלך קצוצים גס ומתבלים במלח ופלפל. 4מחממים תנור ל-200 מעלות. 5מורחים את הקישואים בשמן זית ומתבלים היטב מכל הצדדים. 6מרפדים סיר כבד ורחב: מניחים פרוסות עגבנייה, לימון ואת התמרים המגולענים. מניחים את הקישואים מעל. 7אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |