אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

כבדי עוף בסילאן

שילוב מצוין של כבדים ופירה נימוח עם בצל ירוק

|mako אוכל| פורסם19:56
Rating:4.244reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • חצי קילו כבדי עוף
  • בצל גדול
  • 4 בצלים חתוכים לרצועות, מטוגנים
  • 2 תפוחי אדמה מבושלים וצלויים בתנור עם מלח גס
  • חצי חבילת בצל ירוק קצוץ
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן בזיליקום
  • חופן נענע
  • פלפל גרוס לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם
  • כף רוטב סילאן
  • צ'ילי פיקנטי

אופן ההכנה:

אופן הכנת הכבדים:

1על הכבדים מפזרים מלח גס ושמים בתנור לכ-5 דקות.

2מטגנים את הבצל עד להזהבה בחצי כוס שמן זית. מוסיפים מעט פלפל גרוס, מלח ואת הכבדים.

3מכסים את המחבת ל-10 דקות על אש נמוכה ולאחר מכן מוסיפים את הסילאן, רוטב הצ'ילי וחצי כוס יין אדום.

4ממשיכים לבשל על אש נמוכה במכסה פתוח עד שהרוטב מצטמצם.

אופן הכנת הפירה:

1מבשלים 2 תפוחי אדמה, עם הקליפה, עד לריכוך.

2מכניסים את תפוחי האדמה עם הקליפה ומעט מלח גס לתנור בחום של 200 מעלות למשך 20 דקות. מוציאים ומצננים.

3מועכים את תפוחי האדמה בקערה.

4מערבבים על מחבת את הבצל המטוגן, מוסיפים מעט מלח ופלפל, את חבילת הבצל הירוק. מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומערבבים 2-3 דקות על אש נמוכה.

5מוסיפים את עשבי התיבול לתוך הקערה עם תפוחי האדמה ומערבבים את הכול.

להגשה:

מניחים במרכז את הפירה, ומעל הפירה את כבדי העוף עם הרוטב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il