אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קוביות בשר עם תפוחי אדמה

מתכון עסיסי וסמיך שכיף להתחמם על ידו בחורף

|סמדיש| פורסם13:35
תבשיל בשר ותפוחי אדמה בניחוח כמון של פסקל (צילום: המטבח הקל של פסקל בהוצאת פסקל ברגש וליברוס )
צילום: המטבח הקל של פסקל בהוצאת פסקל ברגש וליברוס
Rating:4.520reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • נתח בשר לבחירתכם
  • 3 בצלים פרוסים
  • 4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • כורכום
  • פלפל שחור גרוס
  • פטריות טריות מכל סוגים
  • מרק עוף
  • פטרוזיליה קצוצה לקישוט

אופן ההכנה:

1שמים בסיר רחב את גוש הבשר ומכסים במים. מבשלים שעתיים עד ריכוך הבשר.

2מוציאים את הבשר מהמים ומקררים לילה שלם במקרר.

3מטגנים בסיר נפרד את הבצל על 3 כפות שמן. מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים.

4מתבלים בכורכום ופלפל שחור גרוס, מכסים ומבשלים 20 דקות.

5חותכים את הבשר לקוביות ומכניסים לסיר תפוחי האדמה. מוסיפים את הפטריות.

6ממיסים בכוס כף מרק עוף ומוסיפים לסיר. ממשיכים לבשל עוד 15-20 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.

7מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם הרוטב.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il