
קוביות בשר עם תפוחי אדמהמתכון עסיסי וסמיך שכיף להתחמם על ידו בחורף![]() צילום: המטבח הקל של פסקל בהוצאת פסקל ברגש וליברוס |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1שמים בסיר רחב את גוש הבשר ומכסים במים. מבשלים שעתיים עד ריכוך הבשר. 2מוציאים את הבשר מהמים ומקררים לילה שלם במקרר. 3מטגנים בסיר נפרד את הבצל על 3 כפות שמן. מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים. 4מתבלים בכורכום ופלפל שחור גרוס, מכסים ומבשלים 20 דקות. 5חותכים את הבשר לקוביות ומכניסים לסיר תפוחי האדמה. מוסיפים את הפטריות. 6ממיסים בכוס כף מרק עוף ומוסיפים לסיר. ממשיכים לבשל עוד 15-20 דקות עד לקבלת רוטב סמיך. 7מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם הרוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |