
המצרכים (2 מנות):לקרם:
לבצק והרוטב
אופן ההכנה:להכנת הקרם: 1מקציפים בקערה את השמנת. מקפלים פנימה את הריקוטה וקרם פרש. 2מבשלים בסיר קטן את מיץ העגבניות, מייפל, וניל ואת הסוכר החום. 3לאחר שהתערובת בסיר חמה, מקררים מעט, מוסיפים בעדינות לקצפת ומניחים במקרר. לבצק והרוטב: 1אופים את עלי הפילו המשומנים בתנור עד להזהבה, מוציאים ומניחים בצד. 2בסיר קטן, מבשלים את עגבניות השרי והחמוציות עם גרידת הלימון ומעט מייפל. מבשלים עד לקבלת מרקם ריבתי. 3מסירים בעדינות את קליפת העגבניות. 4מוסיפים לסיר מעט חמאה ושמנת מתוקה וממשיכים לבשל עד לקבלת זיגוג במרקם טופי, מסירים מהאש ומצננים במקרר כחצי שעה. להגשה: 5מניחים בצלחת הגשה שכבה של עלה פילו, מעליו שכבת קרם עגבניות ועלה פילו נוסף. בשכבה האמצעית מוסיפים את העגבניות והרוטב וסוגרים עם שכבה נוספת של פילו וקרם. מקשטים במעט רוטב שרי ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |