
המצרכים (15 מנות):למוס:
לקראמבל:
אופן ההכנה:1מרכיבים בן מארי: מוצאים קערה חסינת חום שיכולה לשבת על דופנות סיר ושתחתיתה תגיע בערך למחצית גובהו - חשוב שתחתית הקערה לא תיגע במים הרותחים שבסיר. ממלאים שליש מהסיר במים ומביאים לרתיחה עדינה. 2בקערה שמים את כל מרכיבי המוס למעט הג'לטין ומניחים מעל המים החמים. מערבבים עד שיש עיסה אחידה אך לא רותחת. למי שיש מדחום אז שיראה 76 מעלות, כל השאר צריכים להוריד מהאש כשיש בעבוע עדין. 3בינתיים משרים את דפי הג'לטין במים קרים ל־5 דקות. מוציאים, סוחטים מהמים ומערבבים לתוך הקערה החמה. מוודאים שכל הג'לטין נמס ומעבירים לתבנית עמוקה ללילה. 4הכנת הקראמבל: טוחנים את כל הרכיבים במעבד מזון בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית. מפזרים את התערובת על תבנית שטוחה עם נייר אפייה ואופים 20-30 דקות ב־180 מעלות עד שהפירורים שחומים. מצננים. 5להגשה: מניחים ערימת מוס בצלחת. מפזרים קראמבל. אפשר גם להכין קצת קצפת בצד. >> אוהבים רפרפות למיניהן? קבלו מתכון לפנה קוטה תאנים>> וגם למלבי מנצחתגיות:מוס לימון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |