אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

ברוקולי ברוטב שום וג'ינג'ר חריף

מתכון לברוקולי פיקנטי שיוסיף פלפל לכל מנה עיקרית. תוספת בריאה ומהירה להכנה

|מאסטר שף| פורסם16:15
ברוקולי מאודה (צילום: SXC)
צילום: SXC
Rating:4.521reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (1 מנות):

המרכיבים:

  • ברוקולי בינוני, מופרד לפרחים
  • 2 שיני שום קטנות, קצוצות דק
  • כפית ג'ינג'ר, קצוץ דק
  • כפית שמן זית
  • כפית מלאה פפריקה חריפה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • קמצוץ מלח

אופן ההכנה:

1מאדים את הברוקולי עד שהוא נהיה רך, אבל לא רך מדי.

2מטגנים את השום והג'ינג'ר בשמן הזית עד לקבלת צבע זהוב (לא לשרוף!).

3מוסיפים את הפפריקה, הפלפל השחור והמלח ומערבבים עד שכל השום והג'ינג'ר מצופים בתבלינים.

4מוסיפים את הברוקולי ומטגנים עד שהוא עטוף מכל הצדדים ברוטב.

מגישים חם.

* אפשר להחליף את הפפריקה חריפה בצ'ילי אדום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il