
המצרכים (1 מנות):המרכיבים:
אופן ההכנה:1מאדים את הברוקולי עד שהוא נהיה רך, אבל לא רך מדי. 2מטגנים את השום והג'ינג'ר בשמן הזית עד לקבלת צבע זהוב (לא לשרוף!). 3מוסיפים את הפפריקה, הפלפל השחור והמלח ומערבבים עד שכל השום והג'ינג'ר מצופים בתבלינים. 4מוסיפים את הברוקולי ומטגנים עד שהוא עטוף מכל הצדדים ברוטב. מגישים חם. * אפשר להחליף את הפפריקה חריפה בצ'ילי אדום. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |