
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים סיר כבד לחום גבוה מאוד ומוסיפים את השמן. 2משחימים בסיר החם את קוביות הבשר ומוציאים לצלחת נפרדת. 3מוסיפים לסיר בצל ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את השום, הגזר והפטרוזיליה ומתבלים. משיבים את הבשר אל הסיר ומוסיפים מים חמים עד ל- ¾ מגובה הבשר. מביאים לרתיחה. 4מנמיכים להבה ומבשלים כ- ¼1 שעה, תוך שמירה על בעבוע בינוני קל. מספר דקות לפני סיום הבישול מוסיפים לסיר את השעועית. 5מסירים את המכסה, מגבירים את הלהבה ומבשלים תוך השגחה כ- 5 דקות נוספות, כך שהנוזל שבסיר יצטמצם, יסמיך ויהווה רוטב מצוין לבשר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |