אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קדירת שוקי עוף

עוף עסיסי ביין רימונים ,דבש ותבלינים ארומטים בבישול איטי

|לגעת באוכל| פורסם22:44
קדרת עוף
Rating:3.121reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעתיים וחצי
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (12 מנות):

  • 20 יחידות שוקיי עוף נקיים
  • 1 בקבוק יין רימונים
  • 1 מקל קינמון
  • 2 כוכבי אניס
  • 1 ענף רוזמרין
  • 3 ענפי תימין
  • 3 עלי דפנה
  • 3 פלפל אנגלי
  • 4 שיניי שום קצוצות
  • 1 כפית מלח אטלנטי
  • כוס דבש

אופן ההכנה:

1מניחים את העופות בתבנית גדולה שטוחה, יוצקים את היין, מוסיפים את התבלינים ומשרים. רצוי לילה קודם.

2מערבבים לאחר ההשריה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך כשעתיים וחצי מכוסה בנייר כסף. לאחר מכן, מסירים את הנייר מזגגים מעט עם נוזלי הבישול וצולים עוד כ-10 דקות בחום של 180 מעלות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il