
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מורחים את חזה העוף בשמן זית, ממליחים ומפלפלים. 2צולים את חזה העוף על גריל או על מחבת פסים, כ-4 דקות מכל צד. 3חותכים את חזה העוף הצלוי לקוביות גדולות. 4מכניסים את מיץ הלימון לקערה קטנה ומוסיפים את השום הכתוש, הג'ינג'ר הקצוץ ומלח ופלפל. מערבבים היטב. 5מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד לקבלת תערובת אחידה. 6קולפים את האבוקדו וחותכים לקוביות. קולפים את המנגו וחותכים לקוביות גדולות. 7בקערה גדולה מערבבים עם הידיים, בעדינות, את קוביות העוף, האבוקדו, המנגו, הנענע או מנטה, החמוציות ו-3/4 מהרוטב. 8מסדרים על צלחות הגשה את עלי החסה ועליהם עורמים כמות נדיבה של הסלט. מטפטפים מעט מרוטב הויניגרט שנשאר ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |