אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קציצות טלה בארטישוק ולימון כבוש

מנת בשר מרשימה ומעודנת

|rest| פורסם21:01
נתחי טלה (צילום: SKashkin, Istock)
צילום: SKashkin, Istock
Rating:2.89reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • ½ קילו בשר טלה טחון

  • 3 תחתיות ארטישוק פרוסות דק
  • חופן לימון כבוש
  • 2 בצלים קצוצים
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוץ
  • ½ צרור כוסברה קצוץ
  • 5 שיני שום קצוץ
  • מעט שמן זית
  • תערובת תבלינים רס אל חנוט לקציצות
  • ½ כף כמון
  • מעט קינמון מלח ופלפל
  • 2 ביצים
  • ½ כוס סולת
  • 2 פלפל יבש שלם

אופן ההכנה:

1בקערה עמוקה מערבבים את הבשר עם בצל קצוץ אחד ומחצית מכמות הכוסברה והפטרוזיליה. מוסיפים ביצה, מתבלים במעט מלח ופלפל, כמון ורס חנוט עד לקבלת תערובת אחידה. 2. יוצרים קציצות, טובלים בביצה טרופה וסולת ומטגנים בשמן. 3. לרוטב - מטגנים את הבצל הנותר עם הארטישוק. 4. מוסיפים שום מתבלים במלח, פלפל, כמון, קינמון ומעט רס חנוט. 5. מוסיפים כוס מים, מרתיחים, מוסיפים את הקציצות מפזרים את שארית הכוסברה הפטרוזיליה ומבשלים כ- 20 דקות על אש נמוכה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il