מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

פיש טאקו עם סלסה מנגו וסברס

להכל יש טעם נהדר כשהוא עטוף בטאקו, ובמתכון הבא זה פשוט מושלם

|מאסטר שף| פורסם21:00
פיש-טאקו (תמונת AVI: mako)

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • שמן תירס
  • 1 פילה פרידה אדומה (או כל דג לבן אחר)
  • 1 כוס אורז מבושל
  • חופן כוסברה, קצוצה דק
  • מיץ לימון
  • ½ כוס ממרח שעועית שחורה
  • מלח
  • פלפל
  • 2 טורטיות תירס

לסלסה

  • 1 מנגו, מקולף וחתוך לקוביות
  • 1 סברס, מקולף וחתוך לקוביות
  • חופן עלי כוסברה
  • ½ פלפל אדום חריף, קצוץ
  • ½ בצל אדום, קצוץ דק
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1במחבת מחממים מעט שמן תירס. ממליחים ומפלפלים את פילה הדג ושמים במחבת כשהעור כלפי מטה. מטגנים מספר דקות עד להזהבה, הופכים ומטגנים עוד מספר דקות.

2מפוררים את הדג לפיסות ומתבלים במעט עלי כוסברה קצוצים ומיץ לימון.

3מערבבים את האורז המבושל עם מעט מלח ועלי כוסברה.

4מערבבים את כל מרכיבי הסלסה בקערה, טועמים ומתקנים תיבול.

5מחממים את הטורטיות במחבת חמה. במרכז כל טורטיה שמים מעט אורז, ממרח שעועית, דג ומעט מהסלסה. מגלגלים את הטורטייה כמו לאפה. באותו אופן מכינים את שאר הטורטיות.

6חותכים את הקצה של כל טורטייה ומניחים על צלחת גדולה. מפזרים מסביב את שאר הסלסה. מעטרים במעט עלי כוסברה ופרוסות פלפל אדום חריף.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il