
המצרכים :לעוגת גבינה אישית:
אופן ההכנה:1לחמם תנור לטמפרטורה של 190 מעלות. 2להכין 18 תבניות מאפינס בינוניות. 3בקערה גדולה לשים: קוואקר, פקאן, 1/2 כוס סוכר חום וחמאה- לערבב היטב. 4להניח בכל תבנית אישית כ-2 כפיות מהתערובת. ללחוץ ולהדק את התערובת לצורך יצירת הבסיס. לאפות כ 8-10 דקות או עד אשר הבצק מתחיל לקבל גוון חום זהבהב. 5להוציא מהתנור ולתת לבסיס להתקרר. 6להוריד את טמפרטורת התנור ל- 160מעלות. 7לערבב במיקסר על מהירות בינונית-גבוהה את הגבינה עד אשר היא רכה ואוורירית. להוסיף את 3/4 כוס סוכר חום הנותר ואת תמצית הוניל. לערבב היטב. 8להוסיף את הביצים, אחת לאחר השנייה, להפעיל את המיקסר רק בכדי לערבב את התערובת. להוסיף שמנת חמוצה, לערבב היטב. 9מחלקים את התערובת באופן שווה בין המאפינס. 10לאפות כ 20-22 דקות. מוציאים את התבניות ומצננים לפחות כשעתיים. 11לפני ההגשה, לזלוף מעל כל עוגה כפית של קרמל (אם הקרמל קשה מדי ניתן לרכך אותו מעט במיקרוגל). 12לפזר מעט גרגרי מלח ים מעל ולהגיש. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |