
צמחוני: סלט קוסקוס עם לימון כבוש וזיתיםהשף גיא פרץ מוכיח שאוכל מרוקאי וצמחונות דווקא יכולים ללכת טוב ביחד![]() צילום: בועז לביא, יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב עריסה:
אופן ההכנה:1מניחים את הקוסקוס בקערה ומערבבים עם מעט מלח ושתי כפות שמן זית. 2יוצקים על הקוסקוס 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות. 3מערבבים שוב ומשאירים ללא כיסוי. 4מערבבים את יתר חומרי הסלט, מוסיפים את הקוסקוס ומערבבים יחד. 4מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים בכלי נפרד, בצד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |