אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

בבושקה ממולאים

חציל ממולא בקישוא, שממולא בפלפל שושקה, שממולא בעלי גפן, שממולא בבשר

|מאסטר שף| פורסם13:33
המנה של כרמל (תמונת AVI: מאסטר שף)
תמונת AVI: מאסטר שף
Rating:35reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 250 גרם בשר בקר משובח חתוך דק דק

  • צנוברים
  • קינמון
  • כמון
  • אגוז מוסקט
  • פלפל שחור
  • מלח
  • 8 עגבניות בשלות מגורדות
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 עלי גפן
  • 4 חצילים
  • 4 קישואים
  • 4 פלפל שושקה

אופן ההכנה:

לבשר:1קולים את הצנוברים עד שהם מזהיבים ומורידים מהאש. 2. שמים את הבשר על מחבת משומנת בקצת שמן זית ומטגנים עד שזה משנה צבע. 3. מוסיפים תבלינים: קינמון, קמון, אגוז מוסקט, פלפל שחור ומלח - אפשר להוסיף גם עגבניות מיובשות חתוכות דק . 4. מוסיפים את הצנוברים ומכסים.

לרוטב עגבניות:1מחממים 3 כפות שמן זית בסיר. 2. מוסיפים את העגבניות ונותנים להם להתבשל לפחות שעה על אש נמוכה.

הרכבת המנה:1פורסים עלי גפן וממלאים אותו בבשר, מגלגלים ומכניכים לתוך הפלפל שושקה. 2. מכניסים את הפלפל לתוך הקישוא ואותו מכניסים לתוך החציל. 3. אוטמים את הפיה של החציל בתפוח אדמה מקולף. 4. מכניסים את החציל לסיר של העגבניות ונותנים לו להתבשל עד שהוא מוכן. 5. כשהחציל מבושל, מוציאים אותו ופורסים אותו לרצועות (כמו בסושי) ומניחים את החתיכות בתוך סיר עם רוטב העגבניות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il