
המצרכים :
לתוספות:
אופן ההכנה:1מנקים את הנתח השלם משומן. חורצים בעזרת סכין חורים עמוקים וצרים על גבי הנתח ומכניסים שן שום לכל חריץ עד שהיא כמעט נעלמת. 2עוטפים את הנתח בחרדל, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים למקרר לכמה שעות. 3מחממים תנור ל-220 מעלות. מוציאים את הנתח, מפלפלים ועוטפים בממרח המזולה, עד שכל החלק העליון והצדדים מכוסים. מכסים בנייר כסף וסוגרים היטב. 4מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית, יוצקים שמן זית על תפוחי האדמה, מפזרים מלח גס ופלפל גרוס. מניחים את הנתח בין תפוחי האדמה. 5מכניסים לתנור ל-20 דקות. מסירים את נייר האלומיניום, מורידים את הטמפרטורה ל-180 ומכניסים לתנור ל-50 דקות נוספות, עד שהנתח כבר לא מגיר נוזלים אבל עדיין לא התייבש. 6מוציאים ובמרכזו חורצים חריץ כדי לראות את צבעו. למי שאוהב אדום ונא, כאן הסתיימה ההכנה, מי שאוהב את הבשר שלו עשוי יותר, אפשר להכניס לתנור לעוד עשר דקות עד רבע שעה. 7תפוחי האדמה בדרך כלל צריכים יותר זמן, אפשר להוציא את הנתח ולהחזיר אותם לכמה דקות נוספות של אפייה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |