
קנלוני פטריותמתכון לפסטה ממולאת בפטריות וגבינות ברוטב שמנת ועגבניות. מתאים לשבועות ולכל ערב![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :לקנלוני:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מטגנים במחבת את הפטריות. לאחר 2-3 דקות מוסיפים את השום, המלח והפלפל והבזיליקום. 2מעבירים למסננת ומתחילים להכין את הרוטב. 3מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את השום, העגבניות המרוסקות והסוכר ומערבבים. 4מוסיפים את הבזיליקום, השמנת, האורגנו, המלח והפלפל ומבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות. 5מעבירים את הפטריות לקערה, מוסיפים את הגבינות, מערבבים ומעבירים לשק זילוף, אם יש. 6מזלפים את המילוי לתוך הקנלוני בעזרת שק הזילוף, עם כפית או פשוט בידיים. 7מניחים את הקנלוני בתבנית, אחד ליד השני, ויוצקים את הרוטב כך שיכסה אותם היטב. מכסים בנייר אפייה ומעליו נייר כסף. 8מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל- 40 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |