
קציצות בקר ברוטב סלק עגבניות ולימוןבניחוח כוסברה ונענע![]() יח``צ: יחסי ציבור |
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את החומרים לקציצות, מתבלים במלח ופלפל. יוצרים קציצות בגודל בינוני ומטגנים במחבת טפלון עם מעט שמן. אין צורך לבשל לחלוטין רק להשחים מבחוץ. 2לרוטב: בסיר גדול מטגנים את הבצל במעט שמן נייטראלי, מוסיפים את הסלק וממשיכים לבשל 2-3 דקות, מוסיפים את העגבניות, השום, הרסק ואת ציר העוף ומיץ הלימון ומביאים לרתיחה. 3קושרים את ענפי הנענע והכוסברה בצרור ומוסיפים לנוזלים, מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומבשלים כ 30 דקות. 4מוסיפים את קוביות הקישוא ואת הקציצות ומבשלים יחדיו כ 20 דקות. 5מקשטים בכוסברה ובעלי נענע ומגישים מיד, אפשר עם לימון טרי- לחובבי החמצמצות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |