
המצרכים (6 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:להכנת הלוביה: 1מכינים קערה עם מי קרח. 2מרתיחים 2 ליטר מים ו1 כף מלח גס וחולטים את הלוביה הטרייה במשך 3 דקות, מעבירים למי הקרח ומסננים. 3חותכים לרצועות של 3 ס"מ. לסלט: 4בקערה מפרידים את עשבי התיבול מהגבעולים. 5פורסים לפרוסות שקופות את הצנונית. 6חוצים את השומר ופורסים לפרוסות דקיקות. 7מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים. לרוטב: 1בעזרת מוט בלנדר, מעבדים היטב את כל מרכיבי הרוטב. מערבבים את הסלט יחד עם הרוטב כמספר דקות לפני ההגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |