אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

אוסובוקו טלה בפויקה של אריאל כהן

תבשיל קלאסי נהדר הופך לטעים אף יותר בפויקה

|mako| פורסם11:32
משהו בתוך פויקה
Rating:2.135reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 קילוגרם אוסובוקו עגל פרוס (לבקש מהקצב)
  • 300 גרם קוביות עגבנית תמר
  • בקבוק יין לבן
  • מעט קארי טחון
  • 1/2 כוס קמח
  • 4 תפוחי אדמה גדולים
  • 1 בצל קצוץ לקוביות גדולות
  • 1 גזר קצוץ לקוביות גדולות
  • 1 ראש שום
  • 2 כפות סוכר
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 3 עלי דפנה

אופן ההכנה:

1מלהיטים תחילה את הפויקה על האש. 2. בזמן שהפויקה מתחממת, ממליחים ומפלפלים את הבשר ומקמחים קלות. 3. צולים את הבשר היטב מכל הצדדים (אין צורך בשמן). מוסיפים את הגזר והבצל ומטגנים מספר דקות. 4. כאשר הבצל משחים מוסיפים את עלי הדפנה, אבקת הקארי העגבניות והיין הלבן. מנמיכים את הלהבה מכסים את הסיר ומבשלים חצי שעה. 5. לאחריה מוסיפים לפויקה את הסוכר ותפוחי האדמה ומבשלים עם מכסה סגור שעה נוספת. אופן ההגשה: מניחים את הבשר במרכז הצלחת ,יוצקים מעט רוטב ומפזרים בצל ירוק טרי קצוץ דק

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il