
אוסובוקו טלה בפויקה של אריאל כהןתבשיל קלאסי נהדר הופך לטעים אף יותר בפויקה![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מלהיטים תחילה את הפויקה על האש. 2. בזמן שהפויקה מתחממת, ממליחים ומפלפלים את הבשר ומקמחים קלות. 3. צולים את הבשר היטב מכל הצדדים (אין צורך בשמן). מוסיפים את הגזר והבצל ומטגנים מספר דקות. 4. כאשר הבצל משחים מוסיפים את עלי הדפנה, אבקת הקארי העגבניות והיין הלבן. מנמיכים את הלהבה מכסים את הסיר ומבשלים חצי שעה. 5. לאחריה מוסיפים לפויקה את הסוכר ותפוחי האדמה ומבשלים עם מכסה סגור שעה נוספת. אופן ההגשה: מניחים את הבשר במרכז הצלחת ,יוצקים מעט רוטב ומפזרים בצל ירוק טרי קצוץ דק ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |