מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

אגרול של מסעדת ג'ירף

במילוי עוף, גזר, פטריות ונבטים

|מסעדת ג'ירף| פורסם15:12
אגרול (צילום: DreamBigPhotos, Istock)
צילום: DreamBigPhotos, Istock

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 1 כרוב לבן בינוני חתוך לרצועות דקות (ללא הבסיס הקשה)
  • כוס מלאה מקלוני גזר דקים מאוד
  • כוס נבטים סינים
  • רבע כוס פטריות פנגוס חתוכות לרצועות דקות (משרים את הפטריות במים לילה לפני במקרר)
  • 1 כף שום כתוש
  • חצי כפית-כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות סויה
  • 100 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקיקות
  • 5 ניירות אגרול
  • 1 כפית פלפל לבן

אופן ההכנה:

1שמים מעט שמן במחבת גדולה. מטגנים את השום, הג'ינג'ר וחזה העוף. מוספים את הכרוב הגזר מלח פלפל ונבטים בסוף (שלא יהיו סמרטוטים). מטגנים עוד מספר דקות, מוסיפים את הסויה ומורידים מהאש. 2. שמים את התערובת במסננת (כדי להוציא את עודפי הנוזלים, רצוי להפעיל מעט לחץ על התערובת) מקררים את התערובת. 3. מערבבים מעט קמח ומים ליצור מעין "דבק" . 4. מחלקים את התערובת ל- 5 מנות (בתוך ניירות האגרול). מגלגלים "סיגרים" עבים "ומדביקים" בעזרת תערובת הדבק. 5. מטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה של 200 מעלות עד לקבלת צבע זהוב. מגישים עם רוטב חמוץ מתוק.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il