
המצרכים (6 מנות):
למשרה
לתוספות
אופן ההכנה:1קולפים את החבושים, חוצים אותם ומגלענים. מבשלים במי סוכר ומקל קינמון (1:1 מים וסוכר). 2קולפים את הארטישוק הירושלמי, מרתיחים ממים קרים לרתיחה ומסננים. 3מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את הכרעיים כ-12 שעות בקירור. 4מחממים תנור ל-180 מעלות ומניחים את הירקות והכרעיים בתבנית צלייה. 5יוצקים את חומרי המשרה מעל, מוסיפים כחצי כוס מים, מכסים וצולים כשעה. 6מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות, צולים ללא כיסוי עד להשחמה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |