אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קציצות בשר ברוטב עגבניות וחצילים

קציצות בשר פשוטות וטעימות בליווי חציל קלוי עסיסי

|מאסטר שף| פורסם21:30
קציצות בשר, חצילים ונענע של חיים כהן (תמונת AVI: mako)
Rating:4.749reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (3 מנות):

  • 1 חציל בינוני קלוף וקלוי
  • 0.25 ק"ג בשר כבש טחון
  • 0.25 ק"ג בשר אנטריקוט טחון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חופן נענע
  • חצי כוס שמן זית משובח
  • 1 ק"ג עגבניות שרי תמר חתוכות לחצאים
  • 1 פלפל ירוק חריף

אופן ההכנה:

1שמים בקערה את החציל, בשר הכבש, בשר האנטריקוט, מלח, פלפל שחור ונענע. לשים יחד לעיסה.

2יוצרים קציצות מהתערובת ומכניסים למקרר.

3מחממים חצי כוס שמן זית בסיר ומוסיפים את עגבניות השרי הפרוסות. מביאים לרתיחה כ-10 דקות. מידי פעם מערבבים ומנערים את העגבניות מעט. מוציאים ושופכים למסננת.

4בעזרת מצקת מועכים את העגבניות דרך המסננת עד הוצאת המיץ. את רסק העגבניות מחזירים לסיר.

5במחבת נפרדת מטגנים את הקציצות.

6מגישים את הקציצות יחד עם רוטב העגבניות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il