
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות. בקערת מתכת מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) ממיסים את השוקולד והחמאה עד לקבלת משחה חלקה. 2מערבלים במיקסר את הסוכר עם התערובת החמה, עד שהוא נטמע ונמס. 3מוסיפים את הביצים בהדרגה, כל פעם אחת, ומבליעים בתערובת. 4מקפלים פנימה בעדינות את הקמח עד שמתקבלת תערובת חלקה. 5מקפלים פנימה את האגוזים והשוקולד צ'יפס, יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים בצורה אחידה. אופים כ-30 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |