אוכל
אוכל
חגים

סלט בטטות בתחמיץ חרדל ודבש

קוביות בטטה מתקתקות מקושטות בגרגירי רימון, למנת פתיחה חגיגית במתיקות חמצמצה

|null| פורסם10:09
סלט בטטות בתחמיץ חרדל ודבש (צילום: פיליפ מטראי,  יחסי ציבור )
צילום: פיליפ מטראי, יחסי ציבור
Rating:4.511reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (8 מנות):

  • 1 קג' בטטות מקולפות וחתוכות לקוביות בעובי של כ-1.5-2 ס"מ

  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 5 כפות רוטב הלמס חרדל דבש

להגשה

  • 4 בצלים ירוקים פרוסים דק

  • 4 כפות גרגרי רימון
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מערבבים את הבטטות עם השמן זית ומתבלים במלח ופלפל.

3צולים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות או עד שהבטטות יתרככו. מוציאים מהתנור ומצננים.

4מערבבים עם הרוטב ומשהים לפחות למשך שעתיים לספיגת הטעמים. מעבירים לצלחת הגשה.

5מעטרים בבצל הירוק והרימונים, מטפטפים מעל שמן זית ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il