אוכל
אוכל
חגים

לביבות בטטה ביתיות

לכבוד החנוכה, מתכון מתוק ללביבות בטטה עם מייפל וסויה, בליווי מטבל שמנת ועירית

|קפה לנדוור| פורסם09:05
לביבות בטטה ביתיות (צילום: דרור כץ,  יחסי ציבור )
צילום: דרור כץ, יחסי ציבור
Rating:415reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (25 מנות):

  • 2-3 בטטות גדולות, מבושלות ומעוכות

  • 1 כף מלח גס
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1/4 כוס קמח תופח
  • 4 כפיות רוטב סויה
  • 1 כף רוטב מייפל
  • קורט מלח

לציפוי

  • 1.75 כוסות קמח

  • 2 כוסות פירורי פנקו
  • 1 ביצה

למטבל

  • 1 גביע של שמנת חמוצה (בטעם של פעם 28%)

  • קורט מלח
  • 1/2 כפית עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל הרכיבים יחד ויוצרים לביבות קטנות. (מומלץ להכין עם כפפות ליטקס כדי למנוע הידבקות).

2הכנה לטיגון הלביבות: מניחים בצלחת אחת את הקמח ובצלחת נפרדת את פירורי הפנקו. בקערה שלישית מערבבים ביצה אחת עם מעט מלח ופלפל.

3מקמחים את הלביבות בצלחת הראשונה, טובלים בביצה ולבסוף מצפים בפירורי הפנקו.

4מטגנים במחבת או צ'יפסר. יש לוודא שהשמן רותח.

5צבע הלביבה צריך להיות "חום שזוף" ולא בהיר.

6מערבבים יחד את מרכיבי המטבל ומגישים לצד הלביבות.

>> לכל מתכוני הלביבות

>> לספיישל המטוגנים של נבחרת מאסטר שף

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il