אוכל
אוכל
חגים

תבשיל ירוק (להגשה על אורז, לאוכלי קטניות)

תוספת מדהימה של תרד ערבי ושום, להגשה כרוטב על אורז או כסלט ללא הנוזלים

|mako אוכל| פורסם22:41
פסח, חיים כהן במטבח - תבשיל ירוק (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.544reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • חבילה גדולה של תרד ערבי (אם אין, אפשר להמיר בעלי מנגולד)
  • חצי כוס שמן זית
  • ראש שום ירוק, לא מקולף, עם מעט מהגבעול
  • מלח

אופן ההכנה:

1שוטפים את עלי התרד הערבי היטב. אין צורך לנקות את הגבעולים. לא מייבשים.

2מחממים את שמן הזית בסיר, וכשהוא מעט חמים מוסיפים את התרד, השום ומעט מלח.

3מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה על אש בינונית.

4מסירים את המכסה ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהתרד רך לגמרי.

* אפשר להגיש את התרד עם כל הנוזלים שלו (מומלץ), או לסנן אותו לפני ההגשה. בכל מקרה מומלץ לזלף עוד טיפה שמן זית מלמעלה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il