
תבשיל ירוק (להגשה על אורז, לאוכלי קטניות)תוספת מדהימה של תרד ערבי ושום, להגשה כרוטב על אורז או כסלט ללא הנוזלים![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1שוטפים את עלי התרד הערבי היטב. אין צורך לנקות את הגבעולים. לא מייבשים. 2מחממים את שמן הזית בסיר, וכשהוא מעט חמים מוסיפים את התרד, השום ומעט מלח. 3מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה על אש בינונית. 4מסירים את המכסה ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהתרד רך לגמרי. * אפשר להגיש את התרד עם כל הנוזלים שלו (מומלץ), או לסנן אותו לפני ההגשה. בכל מקרה מומלץ לזלף עוד טיפה שמן זית מלמעלה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |