
המצרכים (30 מנות):למילוי:
לבצק:
לציפוי:
אופן ההכנה:המילוי: 1מערבבים שמנת וחלב עם קורנפלור. 2מערבבים מחית פסיפלורה, סוכר וקרם קוקוס בסיר ומביאים לסף רתיחה. מוזגים בהדרגה לתוך תערובת החלב תוך כדי בחישה (השוואת טמפרטורות). 3מחזירים לסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב במטרפה עד לקבלת קרם סמיך ומבעבע. 4שופכים את התערובת על השוקולד ומערבבים היטב במטרפה לקבלת תערובת אחידה (מומלץ לטחון עם בלנדר מוט). מוסיפים את הרום ומערבבים היטב. מוסיפים חמאה ומערבבים עד קבלת גנאש אחיד. מומלץ לטחון שוב בבלנדר מוט. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשאירים במקרר ללילה. הבצק: 1מכניסים למיקסר קמח, סוכר ושמרים לחים, ומערבבים למשך דקה. 2מוסיפים מים קרים, ביצים וחלמון, תמציות וברנדי, וממשיכים לערבל במשך 3 דקות במהירות נמוכה. 3מעבירים למהירות גבוהה ומערבלים עוד 3 דקות. מוסיפים מלח ומרגרינה ומערבלים 4 דקות נוספות במהירות גבוהה. 4מוציאים מהקערה ויוצרים כדורים במשקל של כ-50 גרם. מסדרים את הכדורים על מגש מרוח בשמן, במרווחים של 5-4 ס"מ. מכסים במגבת, ומניחים לתפוח למשך שעתיים בטמפרטורה של 25-30 מעלות. 5מחממים שמן קנולה לטיגון עמוק לטמפרטורה של 170 מעלות (אם אין מדחום מחכים עד שנוצרות בועות סביב ידית של כף עץ בטבילה בשמן). מטגנים 3-2 דקות מכל צד, כשמתחילים בצד שתפח, עד לקבלת גוון חום זהבהב. הציפוי: ממיסים בקערה עמוקה את השוקולד, על בן מארי או במיקרו בפולסים של 20 שניות, תוך כדי ערבוב. מערבבים היטב עם השמן. הרכבת הסופגנייה: מכניסים את המילוי לשק זילוף עם צנתר חלק בגודל 7 או 8. מזלפים לתוך כל סופגנייה, דרך חלקה העליון, כ-20 גרם מילוי. טובלים את חלקה העליון של הסופגנייה בציפוי ומנערים קלות לקבלת ציפוי דק. טובלים בקערה מלאה בקוקוס טחון. מזלפים מעל את המילוי בצורת ספירלה הדוקה. >> גדול עליכם? יש לנו עוד המוווון מתכונים לחנוכה>> למשל סופגניות מלוחות בלי שמרים בכלל>> וכאן אתם יכולים למצוא את כל הסופגניות המומלצות להשנה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |