
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2.טורפים מעל בן מארי את החלבונים והסוכר עד להמסת הסוכר. 3.מעבירים למערבל מזון, מוסיפים גרידת לימון ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת קצף יציב (כ- 10 דקות במהירות גבוהה). 4.מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקוקוס בהדרגה. 5.מזלפים בעזרת שק זילוף על גבי נייר האפייה, מקפידים לשמור רווח של 3 ס"מ בין העוגיות. 6.מכניסים לתנור ומנמיכים את החום ל-170 מעלות. 7.אופים במשך 14-12 דקות, עד לקבלת עוגיות עם גוון זהוב בהיר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |