אוכל
אוכל
חגים

עוגיות קוקוס מונצ'לו

עוגיות כשרות לפסח שייחטפו בשנייה

|מתוך חוברת המתכונים לפסח| פורסם14:21
עוגיות קוקוס מונצ'לו לפסח של רולדין (צילום: רונן מנגן,  יחסי ציבור )
צילום: רונן מנגן, יחסי ציבור
Rating:58reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 470 גרם סוכר (2 + 1/3 כוסות)
  • 7 חלבונים
  • 280 גרם קוקוס טחון (2 + 3/4 כוסות)
  • 2כפיות גרדת לימון (מ -1 לימון קטן)
  • 2 טיפות תמצית וניל

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2.טורפים מעל בן מארי את החלבונים והסוכר עד להמסת הסוכר. 3.מעבירים למערבל מזון, מוסיפים גרידת לימון ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת קצף יציב (כ- 10 דקות במהירות גבוהה). 4.מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקוקוס בהדרגה. 5.מזלפים בעזרת שק זילוף על גבי נייר האפייה, מקפידים לשמור רווח של 3 ס"מ בין העוגיות. 6.מכניסים לתנור ומנמיכים את החום ל-170 מעלות. 7.אופים במשך 14-12 דקות, עד לקבלת עוגיות עם גוון זהוב בהיר.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il