
המצרכים (8 מנות):
לקישוט
אופן ההכנה:1להכנת הציפוי: שמים במעבד מזון פטרוזיליה קצוצה, אגוזי לוז קצוצים, שמן זית מלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת מרק משחתי. 2. עם הרוטב שהתקבל מצפים את הדג רק בחלק של העור. מתבלים עוד במלח ופלפל. 3להכנת הדג: מניחים נייר אפייה על תבנית ומסדרים את הדגים כשהעור כלפי מעלה. 4אופים בחום של 180 מעלות כ-8 דקות עד שהדג מוכן. 5מנקים את ראש האספרגוס בעזרת קולפן. 6מרתיחים בסיר מים וחולטים את האספרגוס למשך דקה. 7קולפים את הסלק ופורסים דק עד כמה שאפשר (בעזרת מנדולינה או קולפן). 8להגשה: מסדרים בצלחת את הסלק הפרוס. 9מניחים את האספרגוס. מעל מניחים את הדג המוכן. 10מגישים עם שמן זית ומיץ לימון, ומקשטים בפטריות והעלים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |