אוכל
אוכל
חגים

פילה לוקוס עם אספרגוס וקרפצ'יו סלק

פילה דג עסיסי בתוספות ירק קריספיות ובציפוי פטרוזיליה ואגוזי לוז

|קייטרינג ZED| פורסם08:36
פילה לוקוס עם אספרגוס וקרפצ'יו סלק (צילום: דן פרץ,  יחסי ציבור )
צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (8 מנות):

  • 10 מנות דג לוקוס נקי מעצמות עם העור

  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כפות אגוזי לוז קלויים וקצוצים
  • 5 כפות שמן זית איכותי
  • מלח
  • פלפל
  • 1 ק"ג אספרגוס לבן
  • 1 סלק גדול

לקישוט

  • 1 חבילת פטריית אנוקי

  • 1 מבחר עלי מיקרי

אופן ההכנה:

1להכנת הציפוי: שמים במעבד מזון פטרוזיליה קצוצה, אגוזי לוז קצוצים, שמן זית מלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת מרק משחתי. 2. עם הרוטב שהתקבל מצפים את הדג רק בחלק של העור. מתבלים עוד במלח ופלפל.

3להכנת הדג: מניחים נייר אפייה על תבנית ומסדרים את הדגים כשהעור כלפי מעלה.

4אופים בחום של 180 מעלות כ-8 דקות עד שהדג מוכן.

5מנקים את ראש האספרגוס בעזרת קולפן.

6מרתיחים בסיר מים וחולטים את האספרגוס למשך דקה.

7קולפים את הסלק ופורסים דק עד כמה שאפשר (בעזרת מנדולינה או קולפן).

8להגשה: מסדרים בצלחת את הסלק הפרוס.

9מניחים את האספרגוס. מעל מניחים את הדג המוכן.

10מגישים עם שמן זית ומיץ לימון, ומקשטים בפטריות והעלים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il