1מקציפים במיקסר עם מטרפה את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי.2. ממיסים במיקרוגל או בבן מארי את השוקולד והחמאה, לאחר מכן מוסיפים את האלכוהול.3. מוסיפים לתערובת את הביצים ומערבבים בזריזות.4. מוסיפים את החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.5. משטחים את התערובת בתבנית גבוהה (או קערה רחבה) ולמקפיאים למשך 6 שעות.6. מוציאים מן המקפיא ומגלגלים את התערובת לכדורים קטנים.7. לאחר יצירת הכדורים מגלגלים אותם באבקת סוכר.
8מחממים תנור לחום של 190 מעלות. 9. מסדרים את הכדורים בתבנית אפייה תוך יצירת רווח אחד מן השני. 10. מכניסים לתנור ואופים במשך 6-7 דקות.