אוכל
אוכל
חגים

גנאש שוקולד ומצות עם קרם ופקאן סיני

ממתק קליל להכנה של מצות והרבה דברים טובים

|קייטרינג como| פורסם10:40
גנאש שוקולד ומצות עם קרם של השף איל פינקלשטיין (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:3.566reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 כוסות שוקולד
  • 3 כוסות שמנת
  • 6 מצות
  • 200 גרם פקאן סיני

לקרם:

  • 2 כוסות שמנת מתוקה
  • 1/3 כוס סוכר

אופן ההכנה:

1בסיר ממיסים את השמנת ואת השוקולד. 2. על תבנית סילפאט מסיליקון מורחים את תערובת השוקולד ועליה מניחים את המצות. 3. מקציפים את השמנת למוס יציב. 4. בתבנית עם השוקולד והמצות, מורחים את מוס השמנת (על שכבת המצות) וסוגרים שוב מעל במצות. 5. מקפיאים ליממה. 6. מוציאים את התבנית מהמקפיא וחותכים לקוביות. מגישים עם רוטב שוקולד חם וסורבה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il