
המצרכים (6 מנות):לגרנולה מלוחה:
לסלט:
אופן ההכנה:1מכינים את הגרנולה: מחממים מחבת גדולה עם ציפוי מונע הידבקות על להבה בינונית. מוסיפים את חומרי הגרנולה ומטגנים 3-4 דקות, תוך כדי בחישה מתמדת עד שהגרנולה זהובה קלות (נזהרים שלא תישרף). מצננים היטב. 2שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבועיים. 3מכינים את הסלט ומגישים: מסדרים עגבניות, מלפפונים, קולרבי ובצל ירוק בצלחת הגשה. מסננים את כדור המוצרלה, קורעים ממנו פיסות גדולות ומניחים על הסלט. 4יוצקים מעל שמן זית ומיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל. מפזרים מחצית מכמות הגרנולה המלוחה ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |