המצרכים :
לרוטב העגבניות:
ללמעלה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מכינים רוטב עגבניות (לחלופין, אפשר להשתמש ברוטב קנוי): מערבבים עגבניות מרוסקות עם פפריקה, מלח, פלפל, שמן זית ובזיליקום או אורגנו. 3 מערבבים גבינה לבנה עם מוצרלה, ביצים, מלח ופלפל. 4 מניחים מצה רטובה בתבנית, ומורחים עליה רוטב עגבניות. שופכים מחצית מתערובת הגבינה ומניחים מצה נוספת. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 5 מורחים שוב רוטב ועליו גבינות, ומכסים במצה השלישית. 6 מורחים עוד שכבה של רוטב עגבניות וזורים מוצרלה מגוררת. 7 אופים חצי שעה, עד שהלזניה שחומה ומבעבעת.
|