אוכל
אוכל
חגים

פסטה 4 גבינות

פנה משובח ברוטב שמנת, פרמזן, רוקפור ומוצרלה

|יריד האוכל של דיזנגוף סנטר| פורסם13:25
פסטה 4 גבינות (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.4131reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 500 גרם פסטה פנה
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 50 גרם גבינת פרמזן
  • 50 גרם גבינת רוקפור
  • 50 גרם גבינת מוצרלה
  • 50 גרם חמאה
  • 1 כפית שום
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה בישול אלדנטה (10 אחוזים פחות מבישול מלא). מורידים מהאש, מקררים על מסננת ומוסיפים מעט שמן זית.

2להכנת הרוטב ממיסים את החמאה על מחבת, מוסיפים את השום והשמנת המתוקה ומרתיחים.

3מוסיפים את הגבינות ומערבבים. מחכים עד שהרוטב יסמיך, מוסיפים את התבלינים ויוצקים על הפסטה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il