אוכל
אוכל
חגים

פתות תימני לפסח

הגרסה של יוצאי העדה למצה וביצה שהשתדכו במחבת

|mako| פורסם18:42
פתות לפסח (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:4.1125reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים :

  • 6 מצות
  • 3 ביצים
  • רבע כוס חלב
  • מלח, פלפל
  • חמאה לטיגון
  • גבינה צהובה מגוררת, לפי הטעם

אופן ההכנה:

1משרים את המצות במים עד שהן מתרככות. 2. חותכים את המצות לחתיכות קטנות. 3. מטגנים במחבת עד שמזהיב קלות. 4. טורפים את הביצים בכלי נפרד עם החלב ותבלינים. 5. מוסיפים את תערובת הביצים למחבת. 6. מטגנים עד שהביצה מוכנה. 7. מפזרים את הגבינה הצהובה על הפתות, ומערבבים עד שהגבינה נמסה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il