
המצרכים (80 מנות):
למילוי
אופן ההכנה:1להכנת מילוי הפרג: מביאים לרתיחה בסיר את החלב, הסוכר והחמאה. 2מוסיפים את הפרג והריבה ומערבבים. מוסיפים את קליפת הלימון ומערבבים. 3מוסיפים בהדרגה את פירורי הביסקוויט, עד שהתערובת מתגבשת מעט אך אפשר יהיה לזלף אותה לאחר הקירור. מעבירים לכלי סגור ומשהים במקרר 5-4 שעות (או לילה) עד שהמילוי מתייצב. 4להכנת אוזני ההמן: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר. מוסיפים את השמנת המתוקה והחלמונים בהדרגה. 5מוסיפים את תוכן מקל הוניל וקליפת לימון. 6מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר 3 שעות לפחות. 7מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 2 ס"מ, וקורצים עיגולים בקוטר 1/2 4 ס"מ. 8מחממים תנור ל-180 מעלות. 9מזלפים במרכז כל עיגול את המילוי ומקפלים לצורת משולש (אוזן המן). מסדרים ברווחים שווים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 10אופים במשך 17 דקות בתנור שחומם מראש. מצננים ובוזקים אבקת סוכר מעל. * שומרים בכלי אטום עד שבוע-שבועיים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |