
טארט דבשוקולד לבןמתיקות בלתי נגמרת של דבש ושוקולד לבן בטארט אלוהי ומקורי לכבוד ראש השנה|קישריה| פורסם11/08/1014:38 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (20 מנות):
לקלתית
למלית
לקישוט הקרמל
אופן ההכנה:1להכנת הקלתית: מכניסים למעבד מזון את כל החומרים מלבד הביצה, מעבדים עד קבלת פירורים ומוסיפים את הביצה. מעבדים עוד כמספר שניות, עד איחוד החומרים. 2עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעתיים. 3מחממים תנור ל-160 מעלות. 4מרדדים את הבצק לעובי של כ 3-4 מ"מ ומרפדים את התבנית בבצק. 5אופים בתנור שחומם מראש כ-15 דקות. 6להכנת המלית: מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד הלבן. 7מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב. 8יוצקים על הקלתית האפויה ומכניסים למקרר. 9להכנת העיטור: ממיסים בסיר את המים והסוכר עד לקבלת קרמל. 10מוסיפים בזהירות את השמנת הרותחת ומערבבים היטב. 11מצננים מעט ומוסיפים את החמאה. מצננים לטמפ' החדר ומערבבים מדי פעם. 12יוצקים על מילוי השוקולד שהתקשה למחצה ובעזרת קיסם יוצרים צורות. מחזירים לקירור עד התייצבות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |