1להכנת הבצק: שמים בקערת מערבל את כל החומרים פרט לקמח, מערבבים לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב עד לקבלת בצק אחיד וחלק הניתק מדפנות הקערה.
2להכנת המלית: מועכים את תפוחי האדמה והגבינות בעזרת מזלג. מוסיפים את התירס והביצים תוך כדי ערבוב לקבלת מלית חלקה.
3להכנת הכיסונים: מרדדים את הבצק ליריעה בעובי חצי ס"מ. קורצים בעזרת כוס או רינג עיגולים בקוטר של כ-5 ס"מ. מניחים על כל עיגול כף מלית וסוגרים כסהרון. מקפידים להדק את השוליים היטב, שלא יפתחו באפייה.
4מסדרים את כיסוני הבצק בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה. מברישים את הכיסונים בביצה הטרופה ובוזקים מעט גרגרי שומשום.
5אופים בתנור שחומם מראש ב-170 מעלות כ-30 דקות או עד שהכיסונים זהובים וניתקים בקלות מהתבנית.