
סלט בורגול חום ועדשי בלוגהבין כל הסופגניות, הלביבות ומטבעות השוקולד, הגיע הזמן שתמצאו איזו דקה כדי להכין לעצמכם משהו בריא, ובדיוק בשביל זה אנחנו כאן: סלט בורגול עם עדשי בלוגה, ירקות ונענע שירענן לכם את היום והמצפון |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מבשלים את העדשים בסיר עם הרבה מים רותחים כ-30 דקות, עד שהן רכות אבל עדיין שומרות על צורתן. אם הן עדיין לא רכות מספיק משאירים מכוסה לצינון במי הבישול. כשהעדשים רכות מספיק מסננים ומצננים. 2מבשלים את הבורגול במים רותחים כ-15 דקות או עד לריכוך. מסננים, מזלפים שמן ומערבבים במזלג. מצננים. 3מערבבים את הבורגול והעדשים בקערה עם יתר החומרים. 4יוצקים מעל את כל חומרי הרוטב ומערבבים. * אפשר להגיש עם יוגורט ו/או טחינה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |